[vc_row][vc_column][vc_column_text]

قرارداد مشارکت چیست:

در انتها جهت مشاوره و راهنمایی بیشتر در خصوص قراردادهای مشارکت با وکیل آپ در تماس باشید.

یکی از مهم ترین و پرکاربردترین قراردادها در زمینه کسب و کار قراردادهای مشارکت است که به افراد مختلف این امکان را می دهد که با در نظر گرفتن سرمایه خود به صورت مادی یا معنوی و بدون نیاز به ثبت شرکت یا پرداخت هزینه های اضافی،اقدام به مشارکت کنند و از این راه به منافع خود برسند.

کسب و کارهای نوپا همانند استارتاپ ها در ابتدای تاسیس خود به کمک های مالی نیاز دارند ، یکی از بهترین روش های ارائه کمک به این کسب و کار ها عقد قرارداد به صورت قرارداد مشارکت است.

اگر سرمایه دار هستید و می خواهید با بهره گیری از ایده شخصی سرمایه خود را چند برابر کنید و یا اگر ایده نابی در نظر دارید اما سرمایه ای برای اجرا و پیش برد آن ایده ندارید ، در این حالت ها بهترین راه این است که از قرارداد های مشارکت استفاده کنید. (در این خصوص می توانید به وکیل آپ اعتماد کنید)

افراد زیادی هنگام بستن قراردادهای مشارکت و پس از آن به مشکلاتی بر می خورند و مهم ترین دلیل آن این است که از نحوه صحیح بستن قرارداد اطلاع کمی دارند.

وکیل قراردادهای مشارکتقرارداد مشارکت مدنی چیست:

قرارداد مشارکت مدنی قراردادی است که در آن اشخاص حقیقی و یا حقوقی سرمایه خود را به صورت سهم ‌الشرکه غیر نقدی یا نقدی و به صورت مشاع و برای انجام کاری معین برای یک مدت محدود به منظور انتفاع بر طبق قرارداد، قرار می ‌دهند. (با وکیل آپ در تماس باشید)

قرارداد مشارکت مدنی برخلاف اسم آن که ممکن است به شما این حس را منتقل کند که با یک قرارداد پیچیده ‌ای که صرفا حقوقی ‌ها با آن سر و کار دارند مواجه شوید، اما آن یک قرارداد کاملا کاربردی در فضای کسب و کار است.

انواع قرارداد مشارکت مدنی:

قرارداد مشارکت موارد استفاده بسیار زیادی دارد اما به طور کلی صادرات کالا ، خدمات ، واردات کالا به قصد فروش ، تولید و فروش محصول ، بازرگانی داخلی ، احداث مسکن به شکل انفرادی و انبوه سازی و واردات ماشین آلات ، مواد اولیه و ابزار از جمله مهم ترین موارد استفاده این نوع قرارداد هستند.

معروف ترین شکل قراردادهای مشارکت مدنی به صورت زیر است:

  • نمونه قرارداد مشارکت در ساخت و ساز ساختمان:در این نوع مشارکت مدنی سازنده و مالک شریک خواهند شد و در آن مالک صاحب زمین بوده و سرمایه ‌گذار اقدام به ساخت ‌و ساز خواهد کرد.
  • مشارکت مدنی با بانک:در این نوع مشارکت افرادی که بخواهند برای تقویت کار خود از طریق قرارداد مشارکت مدنی با بانک شراکت کنند باید اطلاعاتی همچون میزان سرمایه مورد نیاز، موضوع مشارکت، مدت مشارکت، هزینه و فروش، سهم سود پیشنهادی و همچنین وثیقه‌ هایی برای حسن انجام کار را باید به بانک مربوطه تحویل نمایند.
  • مشارکت مدنی خصوصی:این قرارداد بین مالک و عامل منعقد می ‌شود که طرف اول قرارداد را مالک و طرف دوم را عامل گویند.سرمایه این نوع مشارکت مدنی به صورت مساوی از طریق طرفین تامین می ‌شود.

وکیل قراردادتفاوت مشارکت مدنی و حقوقی:

یکی از تفاوت ها در مشارکت مدنی و مشارکت حقوقی در شخصیت حقوقی آنها می‌ باشد.مشارکت حقوقی، دارای شخصیت حقوقی از لحظه ثبت و تابع قانون تجارت است و مشارکت مدنی فاقد آن می ‌باشد.

همچنین در مشارکت حقوقی که در ارتباط با شرکت‏‌ های سهامی عام است مسئولیت سهام‌ داران محدود به ضوابط و مقرّراتی است که در اداره شرکت ‌‏های سهامی در نظر گرفته می ‏‌شود اما در مشارکت مدنی مسئولیت نسبت به عملیات شرکت و سرمایه‌گذاری ‌ها بر عهده کلیه شرکا است.

شرایط برای عقد قرارداد مشارکت مدنی:

هنگام بستن قرارداد کاری بین دو نفر، به نکات زیادی باید توجه کرد.در ابتدا داشتن سن قانونی برای طرفین، ممنوع المعامله نبودن آنها، رضایت طرفین و عدم اجبار به انجام معامله از شروط اصلی عقد یک قرارداد از جمله قرارداد مشارکت به حساب می‌آید.

نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که معامله میان افراد حقیقی می ‌بایست مشروع و البته قانونی باشد و معاملاتی که با موضوعیت خلاف قانون منعقد گردد، ارزش قانونی ندارد و طرفین در برابر قانون مسئول خواهند بود.

نحوه تنظیم قرارداد مشارکت مدنی:

برای تنظیم قراردادهای مشارکت روش ‌های متنوع و متفاوتی وجود دارد و نکته مهمی که در این زمینه وجود دارد مربوط به تعهدات سازنده و همچنین تعهدات مالک است؛این تعهدات باید به نحوی باشد که شرایط تنظیم یک قرارداد را متعادل کند، یعنی شرایط یک طرفه نباشد و قرارداد به سمتی نرود که مالکان یا سازندگان در پروژه‌ای سرمایه‌ گذاری کنند و در پایان دغدغه این را داشته باشند که قدرالسهم آنها تضییع شده است یا اینکه فضا برای سوءاستفاده یکی از طرفین فراهم شود.

در قرارداد شرکت،طرفین به مقدار سرمایه خود اشاره کرده و میزان سهام را ذکر می ‌کنند؛ اگر دو نفر بخواهند یک عقد شرکت منعقد کنند، در صوتی که به مقدار سرمایه اشاره نشود، اصل بر نصف بودن خواهد بود مگر این که خلاف آن به اثبات برسد.

وکیل مشارکتمدارک لازم برای قرارداد مشارکت مدنی توسط وکیل:

  • اشخاص حقیقی:اصل شناسنامه، تصویر شناسنامه و مجوز نوع فعالیت و سپس تنظیم قرارداد مشارکت مدنی.
  • اشخاص حقوقی:اساسنامه، شرکت نامه، آگهی روزنامه رسمی و آخرین تغییرات روزنامه رسمی.
  • در صورتی که کالای مورد مشارکت وارداتی باشد پیش فاکتور مربوط به سفارش کالا و تصویر مجوزهای لازم برای آن.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات در این خصوص می توانید با وکیل آپ تماس بگیرید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][dt_contact_form fields=”name,email,telephone,city,message” required=”name,email,country” button_title=”ارسال پیام”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3046″ img_size=”400*400″][/vc_column][/vc_row]