[vc_row][vc_column][vc_column_text]

پناهنده کیست:

در اینجا می خواهیم اطلاعات جامع و کاملی را درباره پناهندگی و انواع آن در اختیار شما قرار دهیم. در انتها جهت مشاوره و دریافت راهنمایی بیشتر در خصوص مهاجرت پناهندگی و سایر روش های مهاجرت با وکیل آپ در تماس باشید .

قبل از توضیح درباره مهاجرت پناهندگی می خواهیم بدانیم پناهنده کیست.بنابر منشور ملل متحد و حقوق بشر در سال ۱۹۴۸، این اصل مورد تاکید قرار گرفته شده است که، کلیه افراد باید بدون تبعیض از حقوق بشری و آزادی های اساسی برخوردار گردند. طبق کنوانسیون ۱۹۵۱ در ژنو و سپس اجرای آن در سال ۱۹۵۴، بیان می کند که پناهنده کسی است که در کشور خود به دلایل مختلف نظیر مذهب، نژاد، ملیت، گرایشات مختلف جنسی، تفکرات و عقاید سیاسی، عضویت و تعلق در گروه های اجتماعی خاص، مورد خشونت به صورت جدی قرار بگیرید به طوری که بیم آن رود که جان و مال خود را از دست دهد.

بر اساس این قانون افرادی که حقوق بشر را نقص نموده باشند و یا جنایتکاران جنگی نمی توانند از این حق استفاده کنند.پناهنده کسی است که نمی تواند به کشور خودش برگردد.برای مثال پناهنده کسی است که در یک انجمن سیاسی دست به انجام کارهای سیاسی می زنند یا در انجمنی حضور دارد که در مقابل حکومت و دولت ایستاده اند.

یکی از آثار پناهندگی طبق مصوبه کنوانسیون ژنو این است که کشوری که شخص را به عنوان پناهنده پذیرفته است باید یک مکان برای سکونت به شخص بدهد.البته به جای روش پناهندگی روش هایی نیز وجود دارند که نیاز به پول زیاد ندارند و فرد می تواند با تلاش مضاعف و کوشش به آن دست یابد و مهاجرت کند.

وکیل و مشاوره مهاجرت پناهندگی

مهاجرت پناهندگی

انواع کیس های پناهندگی:

بین مهاجرت و پناهندگی، تفاوت های بسیاری وجود دارد که این دو مسئله را کاملا از یکدیگر جدا می‌ کند، در حقیقت می توان گفت پناهندگی نوعی مهاجرت غیر قانونی است که به روش های مختلفی انجام می‌ شود و تحت شرایط خاصی امکان پذیر می‌ باشد.حال می خواهیم انواع آن را مورد بررسی قرار دهیم:

  • پناهندگی مذهبی:

    در سال های اخیر عمده افراد ایرانی از این روش برای درخواست پناهندگی خود استفاده نموده اند و از آن به عنوان بهترین کیس پناهندگی نام برده اند. زیرا طبق قانون اسلامی ایران اگر فردی از دین اسلام خارج شود، مرتد شناخته شده و حکم آن مرگ است. همچنین برخی از فرقه های مذهبی نظیر بهایت در ایران می توانند این نوع کیس پناهندگی را ارائه نمایند.

  • پناهندگی نژادی:

    در برخی کشورها افراد بخاطر نژاد، رنگ پوست خود متاسفانه دچار آزار و اذیت توسط حکومت و اقلیت مردم کشور خود قرار می گیرند.

  • پناهندگی سیاسی:

    برخی افراد بخاطر عقاید و تفکرات سیاسی خود، اعتراضات علیه رژیم در کشورشان مورد اذیت و گاها شکنجه قرار می گیرند.

  • پناهندگی جنسی:

    بعضی افراد به دلیل تمایلات جنسی و به رسمیت شناخته نشدن گرایشات خود درخواست پناهندگی در کشور دیگری می دهند به طور مثال هم جنس گرایان.

  • پناهندگی جنگی:

    بسیاری از پناهجویان در سراسر اروپا به خصوص در آلمان را این نوع کیس ها تشکیل می دهند.در سالهای اخیر جنگ های داخلی در سوریه باعث شده است بسیاری از افراد از کشور نا امن خود به اروپا و دیگر کشورها پناه ببرند.

  • پناهندگی اجتماعی:

    بسیاری از افراد بخاطر فشارهای اجتماعی در کشور خود و سختی های زندگی از این نوع کیس استفاده می کنند آنها باید بتوانند اثبات کنند در شرایط سختی زندگی می کردند.

  • پناهندگی به دلیل عضویت در گروه اجتماعی خاص:

    افراد با عضویت در گروه های اجتماعی خاص و فعالیت در گروه به صورت علنی می توانند مورد خشونت حکومت کشور خود قرار بگیرند.

نحوه ارائه درخواست پناهندگی:

وقتی درخواست پناهندگی می ​دهید باید خود را معرفی کنید، دلیل اینکه می​ خواهید درخواست پناهندگی دهید و نحوه سفرتان را توضیح دهید.پس از ثبت نام و ورود در محل اسکان جمعی پناهجویان، برای شما موعدی در اداره  فدرال امور مهاجرت و پناهندگان تعیین می‌ گردد. شما در آنجا باید شخصاً درخواست پناهندگی خود را ارائه کنید و ارائه درخواست از طریق پست ممکن نیست. نمی‌ توان دقیقاً گفت که چقدر طول خواهد کشید تا زمان مصاحبه به شما اطلاع داده شود. احتمالاً باید مدت نسبتا زیادی منتظر بمانید. در این گفتگو یک مترجم زن و یا یک مترجم مرد هم حضور خواهد داشت.

فرد باید حتما پاسخ های یکسانی به سوالات بدهد و جواب های او در مصاحبه های اول و دوم دچار تناقض نباشد.

در صورت وجود تناقض بین پاسخ های متقاضی فرد باید دلایل قانع کننده ای را ارائه نماید تا این تناقض مورد قبول آن ها قرار گیرد. همچنین اگر فرد به همراه خانواده خود دست به مهاجرت از طریق روش پناهندگی زده است خانواده وی نیز باید در مصاحبه شرکت نمایند و جواب های تمام آن ها باید مطابق با یکدیگر باشد.

پس از شرکت در این دو مصاحبه افراد ممکن است دو نتیجه را اخذ نمایند. نتیجه اول جواب مثبت می باشد که پس از آن پروسه پناهندگی کامل می گردد و نتیجه دوم جواب منفی می باشد. در صورتی که فرد با جواب منفی رو به رو گردد می تواند درخواست تجدید نظر بدهد. اگر جواب تجدید نظر مثبت باشد پروسه پناهندگی کامل می گردد و اگر جواب تجدید نظر منفی باشد فرد به کشور مبدا خود منتقل می گردد و یا داوطلبانه به آن باز خواهد گشت.

کشورهایی که بیشترین پناهنده را دارند:

همه ساله شاهد این موضوع هستیم که افراد زیادی محل زندگی خود را به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و … ترک می کنند و به دنبال کشوری با شرایط مناسب تر و کیفیت زندگی بالاتر می باشند. یکی از مهم ترین مسائل در زمینه مهاجرت انتخاب مسیر مهاجرت و آگاهی از آثار حقوقی پس از آن می باشد.

کشورهای اتحادیه اروپا و منطقه شنگن، کشورهای آمریکای جنوبی، ایالات متحده و کانادا و برخی از کشورهای منطقه جنوب شرقی آسیا مانند کره جنوبی، پناهنده می‌ گیرند که هر کدام از این کشورها طبق قوانین این کنوانسیون و همچنین با رعایت اصول اداره مهاجرت، درخواست پناهندگان را پذیرش و یا ریجکت می‌ کنند.

در حال حاضر بهترین کشور برای پناهندگی، آلمان است و در این سال ها تعداد زیادی از افراد به این کشور پناهنده شده‌ اند، کانادا هم یکی دیگر از کشورهایی است که خوب، پناهنده می‌ گیرد ولی شرایط پناهندگی در کانادا کمی دشوار است چرا که رسیدن به این کشور به راحتی رسیدن به کشورهای اروپایی نیست ولی اگر وارد خاک کانادا شوید، راحت تر از کشورهای اروپایی، پناهندگی خواهید گرفت.

آمریکا، کانادا، آلمان، انگلستان، اتریش، ایتالیا، فنلاند، پرتغال، اسپانیا و یونان از جمله کشورهایی هستند که بیشترین پناهنده را در خود جای داده اند که البته در این سال ها با توجه به شرایط بد آوارگان، تعداد این پناهنده ها در این کشورها بسیار زیاد شده و تعادل و زندگی مردم را در این کشورها، دگرگون کرده است.

مهاجرت

مهاجرت

درخواست پناهندگی با ورود قانونی:

پناهندگی در هر صورت خطرناک است.خطر از غیر قانونی بودن مشکل سازتر است.افرادی که درخواست پناهندگی دارند اغلب در گروه آسیب دیده قرار گرفته‌ اند، کسانی که دلیل دیگری برای مهاجرت خود پیدا نمی‌ کنند و می‌ خواهند به واسطه پناهندگی خود را نجات دهند. کیس ­های پناهندگی متفاوت هستند و همگی غیر قانونی نیستند اما موضوع کمی پیچیده‌ تر است. در دسته‌ بندی که برای کیس پناهندگی دیده می‌ شود روش‌ های مذهبی، اجتماعی، سیاسی و نژادی گزینه‌ های قانونی هستند اما موضوع این است که افراد برای رسیدن به این گزینه‌ های قانونی از روش‌ های غیر قانونی استفاده می‌ کنند.

دلایل رد درخواست پناهندگی:

دلایل زیادی برای رد درخواست پناهندگی وجود دارد که به صورت زیر می باشد:

  • عدم ارسال به موقع درخواست پناهندگی در کشور مقصد
  • ناقص بودن اطلاعات و یا تناقض در صحبت های ارائه شده پناهجو
  • رعایت نکردن قانون دوبلین در اتحادیه اروپا
  • جنایتکاران جنگی و یا نقض حقوق بشری توسط فرد
  • رد شدن درخواست پناهندگی در کشور دیگر

خطرات پناهندگی:

بیشتر افراد پناهنده از بین جمعیت کشورهای آفریقایی و خاورمیانه و همچنین آمریکای مرکزی هستند.بسیاری از افراد به دلیل آنکه شرایط ورود قانونی به کشور مقصد را ندارند از روش های غیر قانونی اقدام به مهاجرت می کنند. مسیرهای زمین و دریایی خطرناک در فصول مختلف سال و شرایط سخت آب و هوایی، سپردن جان، مال و خانواده خود به افرادی که به عنوان قاچاقچی شناخته می شوند کاری بسیار خطرناک است.

بسیاری از افراد هرگز به مقصد نرسیده اند. افراد زیادی در مسیر رسیدن به کشور مقصد دچار انواع مشکلات از جمله آزار و اذیت جنسی شده اند و مشکلات جسمی و روحی فراوانی را متحمل خواهند شد که تا سالها همراه آنها خواهد بود.زمانی که در کشور مقصد درخواست پناهندگی می دهید ناچارید در کمپ زندگی کنید.

زندگی در کمپ های دسته جمعی و امکانات بسیار جزئی و زندگی فقیرانه بسیار سخت و طاقت فرسا خواهد بود و افراد بسیاری تا سالها بعد از این مدت نیز دچار مشکلات روحی فراوانی خواهند بود و گاها این زخم های روحی به حدی عمیق است که هرگز خاطره آن از روح و ذهن فرد پاک نخواهد شد. بسیاری از از افراد در همان ابتدای امر اقدام به خودکشی می کنند و یا اقدام به برگشت به کشور مبدا خود می نمایند که مشکلات خاص خود را نیز پشت سر می گذرانند و تا سال ها حق ورود به اروپا را نخواهند داشت حتی به صورت قانونی.

روش های جایگزین پناهندگی:

همانطور که گفته شد پناهندگی یک نوع حمایت قانونی بین‌ المللی است، که به افراد پناه‌ جو داده می‌ شود.این حق به اشخاصی اعطا خواهد شد که از بازگشت به کشور خود می‌ ترسند.پناهندگی یک روش پر خطر می باشد و برای آن روش های جایگزینی وجود دارد که به صورت زیر می باشد:

  • تحصیل:

    یکی از محبوب ترین روش های مهاجرت محسوب می شود. شما با تحصیل در یک کشور می توانید آموزش لازم برای ورود به بازار کار را دریافت کنید و در عین حال با تقویت زبان کشور مقصد، آشنایی با فرهنگ و شرایط کشور مقصد، برای دریافت اقامت دائم و حتی پاسپورت خود را فراهم نمایید.

  • کار:

    ویزاهای کاری عموما به سه شکل وجود دارد. در حالت کلی اگر شما بتوانید یک دعوت نامه شغلی یا همان جاب افر از کشور مقصد داشته باشید می توانید ویزای کاری دریافت کنید. در برخی کشورها نظیر اتریش، آلمان ویزاهای جاب سیکر یا همان جستجوی کار وجود دارد و افراد در صورت واجد شرایط بودن می توانند به مدت ۶ ماه در کشور مقصد بر اساس رشته و تخصص خود جویای کار باشند. حالت سوم برای کشورهایی نظیر کانادا، استرالیا و نیوزلند است که افراد بر اساس فاکتورهای مشخص شده باید امتیازات کافی را کسب نمایند تا بتوانند اقامت دائم اخذ کنند. کم هزینه ترین روش مهاجرت روش کاری است.

  • سرمایه گذاری یا سرمایه داری:

    در این روش افراد می توانند بسته به کشور مقصد و برنامه های ارائه شده کشور، وارد پروسه های مختلف سرمایه گذاری نظیر ثبت شرکت، خرید ملک، استارت اپ، کارافرینی و یا حتی برنامه های سرمایه داری نظیر خود حمایتی در کشورهای بی نظیر اروپایی مانند: سوئیس، اتریش، فرانسه، اسپانیا، پرتغال و یونان دنبال نمایند. در واقع در این روش افراد تنها با اثبات شرایط مالی خود اقامت ارزشمندی خواهند داشت و سپس می توانند در صورت تمایل با شناخت محیط نسبت به سرمایه گذاری اقدام کنند.

  • تولد:

    قانون تولد و اخذ تابعیت در کشورهای مختلف تحت دو قانون خون یا خاک است. عموم کشورها قانون خون را می پذیرند یعنی حداقل یکی از والدین باید تابعیت کشور مورد نظر را داشته باشد تا فرزند متولد شده تابعیت اخذ کند. قانون خاک در کشورهایی نظیر کانادا و برزیل مورد قبول است و به محض تولد فرزند در خاک این کشورها بدون توجه به تابعیت پدر یا مادر به نوزاد تابعیت اهدا می شود. البته لازم است بدانید در این روش والدین آثار اقامتی خاصی ندارند.

  • ازدواج:

    در صورتی که با یک تبعه از کشور مورد نظر ازدواج نمایید و همسر شما شرایط کافی برای اداره زندگی مشترک نظیر شغل و درآمد، مسکن و … را داشته باشد شما می تواند اقامت کشور مورد نظر را دریافت نمایید و با اثبات عدم صوری بودن ازدواج و بسته به قانون کشور، پاسپورت دریافت کنید.

  • افراد خاص:

    برخی کشورها نظیر اتریش ویزایی را برای افراد خاص نظیر هنرمندان فراهم نموده است که افراد می توانند با اثبات آنکه هنرمند شاخص بوده و از هنر خود درآمد کافی دارند می توانند اقامت این کشور را با اجازه کار دریافت کنند. همچنین برخی کشورها برای افراد ورزشکار و نخبگان علمی نیز شرایط ویژه ایی را فراهم نموده اند که می تواند موجب اخذ اقامت و حتی تابعیت گردد.

وکیل و مشاوره پناهندگی

پناهندگی

شرایط لازم برای پناهندگی:

حال می خواهیم بدانیم شرایط لازم برای پناهندگی چیست و چه افرادی واجد شرایط اخذ پناهندگی هستند.افرادی واجد این شرایط هستند که به دلیل دلایل بسیار مشخصی که توسط کشور پذیرنده و قوانین بین المللی بیان شده و مورد قبول است، ترس از بازگشت به کشور خود را داشته باشند. همانطور که گفتیم برای واجد شرایط بودن برای دریافت پناهندگی، یک شخص باید بر اساس هر یک از عوامل نژادپرستی، دین یا سیاست، ملیت و یا عضویت در یک گروه خاص اجتماعی، نشان دهد که در وطن خود مورد آزار و شکنجه قرار گرفته و یا از اینکه در آینده با آزار و شکنجه روبرو شوند، ترس دارند.

به طور کلی دو نوع پناهنده سیاسی و اجتماعی وجود دارد و افراد به دلایلی از قبیل سیاسی بودن و عضویت در حزب های سیاسی، متعلق بودن به اقلیت‌ های قومی و مذهبی، ممکن است مورد تعقیب و پیگرد قرار گیرند و با بودن در وطن خود همواره با خطرهای جانی و زندان و شکنجه روبرو هستند، این گونه افراد می‌ توانند درخواست پناهندگی دهند و اگر ادعای آنها واقعی باشد، به راحتی و در مدت زمان کوتاهی می توانند پذیرفته شوند و اقامت کشور مورد نظر را دریافت نمایند.

مدارک لازم برای مهاجرت پناهندگی:

برای مهاجرت پناهندگی مدارکی لازم است که این مدارک بسته به روشی که انتخاب می‌ کنید، متفاوت است، برای مثال اگر به صورت غیر قانونی وارد کشوری شوید و اعلام پناهندگی کنید، معمولا نیازی به هیچ مدرکی نیست و تنها باید فرم درخواست را پر کنید ولی به طور کلی افراد پناهجو باید مدارکی دال بر اثبات هویت خود به اداره مهاجرت و یا سازمان ملل ارائه کنند که این مدارک می‌ تواند پاسپورت معتبر و یا ترجمه شناسنامه و یا یک مدرک عکس دار باشد تا از این طریق افسر پرونده بتواند تاریخ تولد و هویت شما را شناسایی کند.

بهتر است که در این زمینه صادق باشید چرا که در صورت پنهان کاری و ارائه اطلاعات نادرست امکان رد درخواست و یا طولانی شدن پروسه جواب درخواست بسیار محتمل است، حتی اگر اقامت خود را از طریق اطلاعات نادرست و ارائه هویت جعلی دریافت نمایید، مادامی که هویت اصلی شما مشخص شود امکان اخراج شما از کشور مورد نظر وجود دارد.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات در این خصوص می توانید با وکیل آپ تماس بگیرید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][dt_contact_form fields=”name,email,telephone,city,message” required=”name,email,country” button_title=”ارسال پیام”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3046″ img_size=”400*400″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]یکی از وظایف مهم خریدار، پرداخت ثمن قرارداد می باشد. در صورت عدم پرداخت ثمن از ناحیه خریدار و درصورتیکه برای فروشنده حق فسخ پیش بینی نشده باشد، فروشنده می تواند با مراجعه به مراجع قضایی، دادخواست مطالبه ثمن قراردادی تقدیم نماید.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات در این خصوص می توانید با وکیل آپ تماس بگیرید.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][dt_contact_form fields=”name,email,telephone,city,message” required=”name,email,country” button_title=”ارسال پیام”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3046″ img_size=”400*400″][/vc_column][/vc_row]