[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مهاجرت کاری:

می خواهیم اطلاعات کاملی درباره مهاجرت کاری و شرایط آن در اختیار شما قرار دهیم. در انتها جهت مشاوره و دریافت راهنمایی بیشتر در خصوص مهاجرت کاری و سایر روش های مهاجرت با وکیل آپ در تماس باشید .

مهاجرت از طریق کار و اخذ ویزای کاری از جمله روش های مهاجرت به کشور دیگر است.مهاجرت کاری یا جاب اپلای (Jop apply) رویای خیلی از مردم ماست. نکته تاسف‌ بار اینکه این عزیزان در بسیاری موارد صرفا رویای مهاجرت شغلی در سر می‌ پروانند و پول کافی برای تحقق رویاهایشان ندارند. به علاوه خیلی از ما از روند قانونی انجام این کار را هم نمی‌ دانیم.

مهاجرت کاری برای بهبود شرایط کاری با اینکه در گذشته وجود داشته اما به گستردگی حجم متقاضیان مهاجرت کاری و اخذ ویزای کار در عصر حاضر نبوده است. علت افزایش درخواست ها برای مهاجرت کاری و اخذ ویزای کاری می تواند سیاست های غلط حکومت ها، حجم بالای بیکاری و ناعادلاته بودن دستمزدها در کشور مقصد باشد.در عین حال وقتی قصد مهاجرت دارید، شرایط کار، میزان دستمزد و مزایایی که شاغلین در کشورهای مختلف دریافت می‌ کنند نیز عامل مهمی در تصمیم‌ گیری است.در بعضی از کشورها به این پیچیدگی نیست و آسان تر است.

وکیل و مشاوره مهاجرت کاری

مهاجرت کاری

ویزای کاری:

ویزای کاری به کسانی تعلق می‌ گیرد که ضمن برخورداری از مدارک تحصیلی دانشگاهی، مدرک بین‌ المللی زبان و سابقه بیمه کاری، از یک شرکت فعال در آن کشور دعوتنامه رسمی داشته باشند. اگر چه قوانین سخت‌ گیرانه اروپا برای جلوگیری از هجوم مهاجران به این کشورها به گونه‌ ای تنظیم می‌ شود که اگر شرکت‌ ها بخواهند یک صندلی از نیروی انسانی‌ شان را به مهاجران اختصاص دهند، موظف هستند حداقل سه ماه برای جذب نیروی داخلی تلاش کنند. اگر بعد از سه ماه موفق به جذب نیرو نشوند اجازه جذب نیروی خارجی خواهند داشت.

اخذ ویزای کاری یکی از راه های مهاجرت و دریافت اقامت کشور مقصد می باشد که در ابتدای ورود به کشور مورد نظر دارای اقامت یک یا دو ساله هستید و پس از یافتن شغل مناسب و پرداخت مالیات و به پایان رساندن این دوره یک یا دو ساله می توانید برای دریافت اقامت دائم آن کشور درخواست دهید و پس از دریافت اقامت دائم می توانید تابعیت آن کشور را بدست آورده و یکی از شهروندان آن کشور شوید.قوانین صدور ویزای کاری در کشورهای مختلف متنوع، متفاوت است و شما با یاد برای دریافت ویزای کار مراحل مختلفی را طی کنید. قبل از هر کاری نیاز است که شما اطلاعاتی راجع به کشورهای مختلف، بازار کار و نیازمندی های هر کشور داشته باشید.

مزایای ویزای کاری و نحوه درخواست آن:

ویزای کاری مزایای خاص به خود را دارد که مهم ترین آن این است در صورتی که شخص موفق به اخذ ویزای کاری شود می تواند با خیالی آسوده به کشور مورد نظر مهاجرت کند و از روز اول صاحب شغل و درآمد شود. داشتن درآمد و کار در بدو ورود به کشورهای خارجی امتیاز بسیار خوبی است.از دیگر مزایای ویزای کاری این است که شما نیازی به سرمایه گذاری ندارید و با مبلغ نا چیزی که آن هم شامل هزینه رفت و آمد و وکیل خواهد بود می توانید شرایط زندگی خود را بهبود دهید و کار مناسب با تخصص و شان خود بیابید.اکثر کشورهایی که نیروی کار خارجی جذب می کنند کشورهای توسعه یافته ای هستند و پیدا کردن کار و اشتغال به آن در این کشورها برای مدتی مشخص می تواند شرایط اخذ اقامت دائم آن کشور را برای شما به دنبال داشته باشد.

وکیل و مشاوره مهاجرت

مهاجرت

نحوه درخواست ویزای کار:

نحوه درخواست ویزای کار و شرایط اخذ آن نسبت به کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید متفاوت است و نمی توان فرایند ثابتی برای نحوه درخواست ویزای کار بیان کرد.هر کشور شرایط و مدارک متفاوتی را برای اخذ ویزای کار دارد. به عنوان مثال برای اینکه از کشورهای عضو اتحادیه اروپا یا کشورهای حاشیه خلیج فارس ویزای کاری بگیرید، باید حتما از یکی از شرکت ها، موسسات و ارگان های معتبر در کشور مورد نظر، درخواست کار داشته باشید.زمانی که توانستید در یکی از شرکت ها، ارگان ها و موسسات معتبر در کشور مقصد، شغلی را بیابید، آگهی شغلی مورد نظر باید ۳ ماه در کشور مقصد آگهی شود.

اگر شخص مناسبی برای آگهی شغلی پیدا نشد، بار دیگر همان آگهی باید به مدت ۳ ماه در کشورهای عضو اتحادیه دوباره تکرار شود.اگر باز هم برای این آگهی شغلی کسی پیدا نشد، فرد می تواند از طریق همان درخواست شغلی، برای دریافت ویزای کاری اقدام کنید.برای درخواست ویزای کاری در کشورهای عضو اتحادیه اروپا، بعد از طی شدن پروسه ذکر شده، کارفرما باید با شما قرار داد معتبر ببندد.به طور کلی اخذ ویزای کاری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا، پروسه ای زمان بر و طولانی است.البته نحوه درخواست ویزای کار در هر کشور متفاوت است.

شرایط عمومی بهترین کشور برای کار:

همانطور که گفته شد داشتن یک شغل مناسب با درآمد کافی از خواسته های اولیه اکثریت انسانهاست. شغلی که با توانمندی ها و مهارت های ما همخوانی داشته باشد و بتواند نیازهای اولیه مالی ما را برطرف کند.بسیاری از افراد در کشور خودشان در جایگاهی که متناسب با مهارت ها و تخصصشان باشد قرار ندارند و از این رو با رویای دستیابی به شغلی بهتر تصمیم به مهاجرت کاری می گیرند.حال می خواهیم شرایط عمومی کشورها برای کار را مورد بررسی قرار دهیم.

اعزام نیروی کار به خارج با وزارت کار افراد بسیار زیادی که قصد مهاجرت دارند تمایل دارند که به کشوری که وارد می شوند سریعاً به کار برسند و به همین دلیل افرادی که شرایط مهاجرت کاری را دارند از طریق ویزای کار اقدام می نمایند و افرادی که نیز شرایط اخذ ویزای کار را ندارند معمولا از طرق دیگر نظیر تحصیلی وارد کشوری می گردند و پس از فارغ التحصیل شدن به جستجوی کار می پردازند.

لازم به ذکر است افراد زیادی نیز از آن جهت که مهاجرت کاری به عنوان روش کم هزینه برای دستیابی به اقامت و تابعیت کشوری محسوب می گردد، این روش مهاجرتی را دنبال می نمایند. قوانین مربوط به ویزای کاری در کشورهای گوناگون تفاوت هایی دارد. گاهاً اعزام نیروی کار به خارج با وزارت کار انجام می گیرد و در برخی از کشورها که اعلام می نماید، تعداد متقاضیانی که می توانند اقدام کنند محدود هستند. کشورهای حوزه اسکاندیناوی و آلمان و … که بهترین کشور برای کارگری ایرانیان تلقی می گردد در لیست اعزام نیروی کار به خارج از کشور با وزارت کار قرار دارد.

چگونه در خارج از کشور دنبال کار بگردیم:

یک نکته مهم وجود دارد و این است که این احتمال که در طی مهاجرت کاری (همون معادل عبارت Job Apply یا مهاجرت شغلی)، جایگاه اجتماعی که امروز در کشور خودتان دارید را از دست بدهید وجود دارد. اگر اینجا یک کارمند رده متوسط یا بالا هستید ممکن است در خارج از کشور مجبور به کار کردن در رده‌ های اجتماعی پایین‌ تری شوید. ممکن است در یک شرکت کوچکتر در جایگاه پایین‌ تری کار کنید و هنگام جستجو برای کار باید به این نکته هم توجه کنید.

برای مهاجرت کاری دو روند وجود دارد:

  • کاریابی به تنهایی :

برخی از افراد که هزینه های وکیل های مهاجرت برایشان زیاد است و توان پرداخت آن را ندارند، به صورت خود مختار و با کسب اطلاعات کافی در جهت مهاجرت کاری به خارج از کشور اقدام به کاریابی می کنند. در این مسیر شما عزیزان باید ابتدا به نرخ بیکاری یک کشور توجه نمایید. باید این نکته را دریابید که کشوری که شما مد نظر دارید، به چه رشته ها و مشاغلی نیاز دارد و حتما لیست مشاغل مورد نیاز آن کشور در سال جاری بررسی نمایید. در برخی از کشور هایی که نرخ بیکاری آن ها زیاد است، قاعدتا نباید امید به کاریابی داشت. باید در کشورهایی به دنبال کار بگردید که واقعا به اتباع خارجی ویزای کاری و کم ریسک اعطا می کنند تا وقت و هزینه شما هدر نرود.

  • کاریابی به کمک وکیل مهاجرتی :

از وکلای مهاجرتی هم می توان درباره شغل در کشورهای دیگر مشاوره بگیرید. به صورت کلی برای بررسی شرایط کاری و اولویت بندی کردن بهترین کشور برای کار ایرانیان به چندین عامل مهم نظیر؛ نرخ بیکاری در کشور مورد نظر، قوانین آن کشور در مورد ویزای کار، درآمد شغل های گوناگون، نحوه اخذ اقامت از طریق کار و… بایستی توجه نمود.

بهترین کشور برای کار و مهاجرت کاری:

به طور کلی برای مهاجرت کاری تمام جوانب از جمله معیارهای عمومی مانند مزایا، امکان و دامنه‌ ی پیشرفت شغلی، توازن زندگی و کار و همچنین برخی معیارهای شخصی مانند نزدیکی فرهنگی با کشور مبدأ را مورد بررسی قرار دهید. در کنار اینها اگر هدفتان مهاجرت از طریق کار است نباید عواملی مانند زبان، سهولت دریافت ویزای کار و شرایط دریافت اقامت را نادیده بگیرید.در رتبه‌ بندی بهترین کشورها برای مهاجران در سال ۲۰۱۷ کشورهای سنگاپور، نروژ، نیوزیلند، آلمان، هلند، کانادا، استرالیا، سوئد، اتریش و امارات متحده‌ عربی ۱۰ کشور اول برای مهاجرت کاری هستند. کشورهای نروژ، آلمان، هلند، استرالیا و امارات نسبت به سال قبل جایگاه بالاتری کسب کرده‌اند. در این میان استرالیا، کانادا، نیوزیلند و امارات متحده عربی با فرهنگ ما ایرانیان همخوانی بیشتری دارند. مهمتر اینکه کشورهای انگلیسی‌ زبان گزینه‌ های منطقی‌ تری برای مهاجرت ما ایرانیان هستند.

مشاوره و وکیل ویزای کاری

ویزای کاری

مدارک مورد نیاز ویزای کاری:

همان طور که گفته شد نحوه درخواست ویزای کار و شرایط و مدارک لازم برای درخواست ویزای کار برای هر کشور متفاوت است اما به طور کلی مدارکی که برای اخذ ویزای کاری نیاز داریم به صورت زیر می باشد:

  • پاسپورت یا گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار
  • مدارک هویتی
  • مدارک مالی
  • عکس

جهت مشاوره و کسب اطلاعات در این خصوص می توانید با وکیل آپ تماس بگیرید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][dt_contact_form fields=”name,email,telephone,city,message” required=”name,email,country” button_title=”ارسال پیام”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3046″ img_size=”400*400″][/vc_column][/vc_row]