[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مهاجرت از طریق همراه :

در اینجا می خواهیم درباره مهاجرت از طریق همراه اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. در انتها جهت مشاوره و دریافت راهنمایی بیشتر در خصوص مهاجرت از طریق همراه و سایر روش ها با وکیل آپ در تماس باشید .

همراه صرفا به خانواده درجه یک گفته می ‌شود و برای فرزندان عموما شامل فرزندان زیر بیست و یک سال است.یکی از مواردی که در رابطه با زندگی در کشورهای خارجی باعث نگرانی افراد می‌ شود مسئله خانواده است. وابستگی به اعضای خانواده مسئله کوچکی نبوده تا حدی که برخی افراد با وجود داشتن شرایط مناسب برای کار و تحصیل در بهترین کشورهای جهان صرفا به دلیل دوری از خانواده از مهاجرت صرف ‌نظر می ‌کنند.مهاجرت از طریق همراه بدین گونه است که وقتی فردی متاهل است و از راه های مختلف مانند تحصیلی،کاری،سرمایه گذاری و … مهاجرت می کند برای او امکان این موضوع وجود دارد که برای خانواده خود با رعایت شرایط ویزای همراه، ویزای همراه بگیرند.ویزای همرا شامل همسر و فرزند زیر ۱۸ سال می باشد و همچنین ویزای خانواده به فرد اجازه خواهد داد که در این کشور بتواند اجازه کار اخذ کند تا به اقامت برسد. متقاضیان کار نیز پس از دریافت ویزای کار می توانند برای الحاق خانواده درخواست دهند.

وکیل و مشاور مهاجرت از طریق همراه

مهاجرت از طریق همراه

ویزای همراه:

ویزای همراه همانطور که از نامش پیداست، یعنی اعطای ویزای به همراهان شخصی که مجوز اقامت در کشوری را به منظور کار و یا تحصیل دریافت کرده است.متقاضیانی که قصد دارند به همراه اعضای خانواده (همسر و فرزندان) خود مهاجرت کنند، حتما باید از شرایط ویزای همراه آن کشور اطلاعات کافی داشته باشند. افراد باید توان مالی کافی برای پرداخت هزینه های مربوطه را داشته باشند.در واقع یکی از بهترین موقعیت های مناسبی که کشور های مختلف در دنیا در اختیار محصلان و دانشجویان قرار می دهند، اخذ ویزای همراه برای اعضای درجه یک آن ها (اعم از همسر، فرزندان و والدین) می باشد.

افراد متقاضی برای دریافت ویزای تحصیلی باید در نظر داشته باشند که می توانند نسبت به دریافت ویزای همراه برای افراد درجه ‌یک خانواده از جمله همسر یا فرزندشان اقدام کنند. همسر و فرزندان دانشجوی درخواست کننده ویزا می توانند تا زمانی که او به تحصیل می پردازد شرایط اخذ ویزای همراه داشته و اقامت آن کشور را دریافت نمایند.

شرایط ویزای همراه:

همراهان می توانند به دو روش زیر برای ویزای همراه اقدام کنند:

  • ویزای توریستی:

ویزای توریستی یا TRV از جمله ویزاهایی است که همراهان فرد محصل در دانشگاه و یا مدارس آن کشور می توانند همزمان با او، ویزای همراه را با اعتبار چند ماهه دریافت کنند.

  • ویزای اجازه کار:

همانطور که  گفته شد در صورت تحصیل فرد متقاضی در کالج و یا دانشگاه ،همسر و همراه او می تواند بدون نیاز به مجوز تنها با گرفتن ویزا، به صورت تمام وقت دراین کشور به کار یا تحصیل مشغول شود.لازم به ذکر است که افراد برای گرفتن این ویزا می توانند بصورت همزمان با اخذ ویزای تحصیلی همسر خود، برای دریافت این ویزا اقدام نمایند و یا پس از پذیرش همسر خود در یکی از دانشگاه ها جهت گرفتن ویزا اقدام کند.

مهاجرت از طریق همراه

مهاجرت همراه

شرایط خویشاوندی که قصد پیوستن به او را دارید:

شرایط زیر برای دور هم آوردن مجدد خانواده باید وجود داشته باشد:

  • اجازه اقامت
  • محل کافی زندگی برای شما ( و این مسیله توسط سفارت یا کنسولگری ای که درخواست شما را بررسی می کند، قضاوت خواهد شد. )
  • منابع مالی کافی برای تامین هزینه هایتان ( این مورد نیز توسط مقامات آن کشور مورد ارزیابی قرار می گیرد. )

همراهی فرزندان در زمان تحصیل:

تحصیل از روش‌ های بسیار عالی مهاجرت محسوب می‌ شود و در لیست سریع‌ ترین روش ‌های موجود قرار دارد.مثلا قوانین سخاوتمندانه کشور مهاجر پذیر کانادا این امکان را فراهم کرده تا همسر، فرزاندان و یا پدر و مادر شخص متقاضی ویزای تحصیلی کانادا، در طول دوره اقامت در کانادا او را همراهی کنند. همچنین اجازه تحصیل و کار در طول مدت اقامت در کانادا به فرد همراه اعطا می ‌شود. در این صورت متقاضی اصلی و یا یکی از همراهان وی باید ثابت کند که از تمکن مالی لازم برای برآمدن از پس هزینه‌ های زندگی، سکونت و تحصیل خود و تمامی اعضای خانواده در کانادا برخوردار است.برای این منظور فرد متقاضی باید اطلاعات تمامی افراد خانواده را به درستی و در زمان ارائه درخواست خود وارد کند، زیرا در صورت ارائه درخواست برای ویزای همراه تحصیلی کانادا، اطلاعاتی که از قبل و در فرم درخواست ویزای فرد متقاضی وارد شده ملاک قرار داده خواهند شد.کودکان هم می ‌توانند بدون اخذ مجوز تحصیلی در سطوح پیش‌ دبستانی و ابتدایی به تحصیل بپردازند.

همراهی همسر دانشجو:

در صورتی که شخص متقاضی قصد داشته باشد همسرش را همراه خود به آن کشور ببرد باید این موضوع را در درخواست خود ذکر کند. در صورتی که درخواست وی مورد تایید قرار بگیرد همسر وی می ‌تواند واجد شرایط اخذ مجوز کار آزاد شود. با استفاده از این مجوز، همسر شخص متقاضی نیازی به پیشنهاد شغلی یا ارزیابی بازار کار نخواهد داشت و می ‌تواند در طول دوران تحصیل همسر خود به طور تمام‌ وقت برای کارفرماهای آن کشور کار کند.این موضوع یک مزیت بزرگ بوده و بخشی از هزینه‌ های زندگی را پوشش خواهد داد. اما در صورتی که زن و شوهر هر دو بخواهند تحصیل کنند باید به صورت جداگانه برای مجوز تحصیلی درخواست نمایند.

مثلا فرد متقاضی ویزای تحصیلی کانادا، می ‌تواند همسر یا شریک قانونی خود را با خود به کانادا ببرد. این کار اگر چه از نظر قانونی منعی ندارد، اما ممکن است حتی روی ویزای تحصیلی متقاضی نیز تاثیر منفی داشته باشد. پس بهتر است تا همسر فرد متقاضی، درخواست خود را برای اجازه کار تمام وقت (OPEN WORK PERMIT) و اقامتی برابر با مدت زمان تحصیل همسرش در کانادا را ارائه نماید یا اینکه او نیز مانند همسرش به صورت جداگانه تقاضای ویزای تحصیلی کند.

مهاجرت

مهاجرت

نحوه درخواست ویزای همراه:

بعد از صحبت درباره ویزای همراه می خواهیم بدانیم نحوه درخواست آن چگونه است.برای گرفتن ویزای همراه دو گزینه مختلف شامل ویزای توریستی و مجوز کار را در دسترس دارید که بر اساس شرایط خود می ‌توانید یکی از آنها را انتخاب نمایید. ویزای توریستی تا حداکثر شش ماه اجازه حضور را به شخص متقاضی خواهد داد،در حالی که مجوز کار برای همسران بر اساس مجوز تحصیلی شخص متقاضی تعیین می ‌شود.علاوه بر این، دو روش مختلف را برای درخواست ویزای همراه خواهید داشت: روش اول) در این روش، درخواست برای ویزای همراه همزمان با درخواست شخص متقاضی برای ویزای تحصیلی انجام خواهد شد.همانطور که گفته شد در صورت همزمان بودن درخواست ممکن است همراهی خانواده باعث تاثیر منفی در پرونده متقاضی شده و درخواست او برای ویزای تحصیلی ریجکت شود.

روش دوم) در این روش ابتدا درخواست شخص متقاضی برای ویزای تحصیلی طبق روال مشخص ارائه خواهد شد. بعد از بررسی پرونده توسط افسر مهاجرت و تایید شدن ویزای تحصیلی شخص متقاضی فرآیند درخواست ویزای همراه برای اعضای خانواده او شروع خواهد شد. بدین ترتیب درخواست ویزای همراه تاثیری روی مجوز تحصیل شخص متقاضی نخواهد داشت.

مدارک مورد نیاز درخواست ویزای همراه:

در روند درخواست ویزای همراه باید مدارکی را به سفارت آن کشور ارائه نمایید که به صورت زیر می باشد:

  • فرم‌ های درخواست تکمیل شده
  •  آخرین عکس گذرنامه
  • دعوت نامه
  • اثبات تمکن مالی
  • مدارک اثبات روابط خانوادگی مانند گواهی ازدواج
  • پاسپورت
  • کپی مجوز تحصیل شخص متقاضی
  • بیومتریک و معاینات پزشکی در صورت نیاز

جهت مشاوره و کسب اطلاعات در این خصوص می توانید با وکیل آپ تماس بگیرید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][dt_contact_form fields=”name,email,telephone,city,message” required=”name,email,country” button_title=”ارسال پیام”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3046″ img_size=”400*400″][/vc_column][/vc_row]