[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مهاجرت تحصیلی:

در اینجا می خواهیم درباره مهاجرت تحصیلی و شرایط آن صحبت کنیم. در انتها جهت مشاوره و دریافت راهنمایی بیشتر در خصوص مهاجرت تحصیلی و سایر روش های مهاجرت با وکیل آپ در تماس باشید .

تحصیل، دریچه علم و مهارت را برای زندگی ایده آل فراهم می کند.در دوره جهانی سازی، بین المللی شدن آموزش عالی به طرز چشمگیری افزایش یافته و به یک فعالیت محور بازار تبدیل شده است. با پیشرفت سریع آموزش های بین المللی، دانش آموزان و دانشجویان بیشتر در کشورهای خارجی به دنبال تحصیلات عالی هستند و بسیاری هم اکنون تحصیل در خارج از کشور را به عنوان پله ای برای اقامت دائم در یک کشور در نظر می گیرند.افراد در سراسر جهان به طور معمول کشور خود را به قصد توسعه مهارت های دانشی خود ترک می‌ کنند که این امر نشان دهنده رابطه مستحکم بین مهاجرت و تحصیلات است. بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان ایرانی علاقه مند هستند تا تحصیلات خود را در دانشگاه ها و مراکز علمی خارج از کشور ادامه دهند.

ویزای تحصیلی:

ویزای تحصیلی، همان طور که از اسم آن پیداست، پیگیری آموزش و پرورش در کشور مقصد است. برای اخذ ویزای تحصیلی پذیرش از دانشگاه کشور مقصد بسیار مهم است. هر کشوری با توجه به قانون مهاجرت خود، هزینه های متفاوتی را برای اخذ ویزای تحصیلی درخواست می کنند.ویزای تحصیلی یکی از انواع ویزاهای غیر مهاجرتی است که دارنده آن برای مدت معینی در کشور مقصد اقامت کرده و در یکی از دانشگاه‌ ها یا موسسه‌ های آموزشی کشور به تحصیل اشتغال دارد.

دریافت ویزای دانشجویی برای ادامه تحصیل، در هر یک از کشورهای خارجی برای دانشجویان الزامی است. با اخذ این ویزا دانشجو برای اقامت در کشور مقصد به مدارک دیگری جهت تایید شهروندی یا مهاجرت به کشور مقصد احتیاج ندارد. برای گرفتن ویزای تحصیلی اول باید پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد تحصیل و در رشته مورد نظر بگیرید، پس باید بدانید که به کدام دانشگاه می خواهید بروید و خیال تحصیل در چه رشته ای را دارید.

وکیل و مشاوره مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی

مزایا و معایب ویزای تحصیلی:

همانطور که گفتیم یکی از راه های مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی می باشد.این ویزا معایب و مزایایی دارد که در ادامه آنها را مورد بررسی قرار می دهیم.

مزایای ویزای تحصیلی:

از مزایای ویزای تحصیلی می توان به امکان بالای اخذ آن می باشد. در صورتی که موفق به اخذ پذیرش از دانشگاه کشور مقصد شوید به احتمال خیلی زیاد ویزا خواهید شد.از دیگر مزایای آن می توان به امکان تبدیل آن به ویزای کاری بعد از اتمام تحصیل اشاره کرد. بدین ترتیب که بعد از اتمام تحصیلات به شما مدتی برای پیدا کردن کار فرصت داده می شود. در صورتی که بتوانید به کار مشغول شوید می توانید ویزای خود را به ویزای کاری تبدیل کنید.یکی دیگر از مزایای ویزای تحصیلی این است که در بسیاری از کشورها شما در حین تحصیل امکان کار را نیز دارید. مدت ساعتی که در روز می توانید کار کنید از قبل مشخص شده است.

معایب ویزای کاری:

ایرانیان بیشتر از هر جامعه دیگری وابسته به خانواده بوده و در مباحث مهاجرتی دوری از خانواده از جمله مسائلی است که می تواند دغدغه ای برای مهاجرت باشد. اما برای داشتن آینده بهتر و دستیابی به اهداف خود تحمل این مسئله آسان تر خواهد شد و همچنین مهاجرت تحصیلی می تواند در آینده به پیشرفت خانواده نیز بیانجامد. البته این نکته را در نظر داشته باشید که فرد می تواند در ایام تعطیلات به کشور خود بازگردد.هزینه زندگی و تحصیل در کشور های پیشرفته و جوامع بین المللی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا و … در مقایسه با سایر کشورها به مراتب بیشتر است و سوال اینجاست که فرد این هزینه ها را چطور باید تامین نماید.پس یکی دیگر از معایب این ویزا می تواند پرداخت شهریه باشد.

شرایط اخذ ویزای دانشجویی و مدت اعتبار آن:

ویزای تحصیلی، ویزایی بلند مدت است که برای متقاضیان ادامه تحصیل در خارج از کشور صادر می شود. به عبارت دیگر این ویزا، راهی مطمئن و به صرفه برای مهاجرت است که طرفدارن خاص خود را دارد و اخذ آن، شرایط ویژه ­ای را میطلبد.این شرایط به صورت زیر می باشد:

  • پذیرش تحصیلی: نخستین شرط درخواست ویزای تحصیلی دریافت پذیرش قطعی از موسسه یا دانشگاهی در کشور مقصد است.
  • اثبات تمکن مالی: افرادی که برای تحصیل در خارج از کشور اقدام می‌ کنند، با توجه به دانشگاهی که از آن پذیرش گرفته‌ اند، هزینه‌ های تحصیل و زندگی پیش را خواهند داشت. این افراد باید با ارائه مدارک سفارت را نسبت به تامین این هزینه‌ ها (به صورت شخصی یا بورسیه) در دوران تحصیل متقاعد کنند.
  • دانش زبانی: افراد متقاضی تحصیل در خارج از کشور به نسبت دانشگاهی که پذیرش گرفته‌ اند، باید از قابل قبولی از دانش زبان برخوردار باشند و حتی در بیشتر موارد داشتن مدرک زبان (مانند آیلتس یا تافل) الزامی است.
  • شرط سنی: یکی از شرایط اخذ ویزای تحصیلی نداشتن سن بالا یا به عبارتی، نداشتن فاصله زیاد بین فارغ التحصیلی و پذیرش از دانشگاه مقصد است.البته بیشتر دانشگاه‌ ها محدودیتی برای ادامه تحصیل به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی اعمال قائل نمی‌ شوند.ویزاهای دانشجویی جزو ویزاهای کوتاه مدت محسوب می‌ شوند و مدت اعتبار آنها ممکن است به صورت سه ماهه، ۶ ماهه یا یک ساله باشد. البته ویزای دانشجو با توجه به وضعیت تحصیلی و مدت زمان باقی‌ مانده از دوره تحصیلی وی مجددا تمدید می‌ شود.
وکیل و مشاوره مهاجرت

مهاجرت

بهترین کشورها برای تحصیل:

برای برخی افراد، کشوری که در آن تحصیل می کنند مهم است و برای بعضی دیگر، رشته تحصیلی اهمیت بیشتری دارد. مثلا کشور اسپانیا، هم از نظر هزینه های تحصیلی مقرون به صرفه است و هم جای زیبایی برای زندگی می باشد. اما برای تحصیل در رشته مدیریت، آمریکا معتبرترین دانشگاه ها را در این زمینه دارد.کشورهای سوئد، سوئیس، دانمارک، فنلاند، هلند، بلژیک به عنوان برترین کشورهای اروپایی در زمینه تحصیل شناخته می شوند. دانشجویان بین المللی در صورت احراز شرایط مورد نیاز دانشگاه ها قادر خواهند بود به ادامه تحصیل بپردازند. تحصیل در کشورهای برتر اروپایی با هزینه همراه است و دانشجویان برای اخذ پذیرش و ویزا ملزم به ارائه شواهد مالی مبنی بر تمکن مالی خواهند داشت.

مراحل تحصیل در دانشگاه خارجی:

در سراسر جهان افراد زیادی هستند که برای تحصیل تصمیم به مهاجرت به کشور دیگری می گیرند، ایران هم جز آن دسته کشورها است و دانشجویان بسیاری هستند که تصمیم به مهاجرت تحصیلی می گیرند و قصد ادامه تحصیل در کشورهای خارجی را دارند.تحصیل در دانشگاه های خارجی مراحلی دارد که به صورت زیر می باشد:

  • مرحله‌‌ اول:

ارائه‌ ی درخواست برای ویزای می‌ باشد که از طریق سایت اداره مهاجرت آن کشور می‌ توانید با انتخاب هر ایالت یا منطقه تمامی مراکز آموزشی آن را مشاهده کنید. نکته‌ ی قابل توجه در این مرحله این است که متقاضی بایستی هم شرایط و معیارهای خود در انتخاب دانشگاه و هم هزینه های تحصیل در دانشگاه مقصد را در نظر بگیرد.

  • مرحله دوم:

برای اخذ پذیرش از بسیاری از مدارس و دانشگاه های خارجی نیاز به کسب نمره و مدرک زبان دارید. افراد متقاضی تحصیل در خارج از کشور به نسبت هر دانشگاهی که پذیرش گرفته‌ اند باید از یک سطح نرمال و قابل قبولی از دانش زبان برخوردار باشند و حتی در اکثر موارد داشتن مدرک زبان الزامی است. به طور مثال اگر شما خواستار ویزای تحصیلی کشورهای آلمان و یا اتریش هستید حتما باید مدرک زبان آلمانی را گرفته باشید و یا اگر در صدد اخذ ویزای تحصیلی کانادا هستید باید حد نصاب نمره تافل را کسب کرده باشید.

  • مرحله‌ سوم:

بالا بردن مهارت های علمی است، گاهی برای ورود به دانشگاه های یک کشور باید به ملزومات علمی آن دانشگاه دست پیدا کنید. بدین معنی که چنانچه شما قصد تحصیل در کشوری توسعه یافته را دارید باید در ابتدا و قبل از ورود به دانشگاه‌ های کشور مقصد، سطح دانش خود را بالا برده و به تهیه مقالات علمی و شرکت کردن در کنفرانس‌ های بین‌ المللی، شرکت کردن در همایش‌ های بین‌ المللی بپردازید و این موضوع سبب می‌ شود شانس پذیرش شما در دانشگاه مربوطه بیشتر از دانشجوهایی باشد که دارای مقالات و کنفرانس‌ های بین‌ المللی نیستند.

  • مرحله چهارم:

این مرحله به عنوان مهمترین مرحله از مراحل اخذ ویزای تحصیلی می‌ باشد ،چرا که باید در این مرحله فرم پذیرش به دقت تکمیل گردد.متقاضی می‌ تواند فرم درخواستی را از سایت دانشگاه به صورت آنلاین دریافت و تمکیل کند.

  • مرحله پنجم:

در مرحله‌ ی آخر فرد متقاضی اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی باید مدارکی که دانشگاه از او درخواست کرده است را تهیه و به دانشگاه مورد نظر ارسال کند. همه ی این مدارک باید قبل از ارسال در دفاتر رسمی ترجمه شوند.

پذیرش تحصیل رایگان:

برخی از افراد بسیار علاقه مند برای تحصیل در خارج از ایران هستند اما هزینه بالای شهریه ها به رقم بالارفتن نرخ دلار و یورو باعث بوجود آمد مشکلات مالی برای بسیاری از متقاضیان شده است. به همین دلایل برخی از دانشجویان از ادامه تحصیل در خارج از کشور منصرف می شوند.اما حقیقت آن است که امکان تحصیل رایگان و یا با حداقل هزینه ها برای دانشجویان در خارج از کشور هم فراهم است.رایگان بودن تحصیل در خارج از کشور مهمترین امری است که افراد به آن توجه می‌ کنند و براساس آن کشور مورد نظرشان را انتخاب می‌ کنند.

در این میان کشورهایی هم وجود دارند که هزینه تحصیل در آنجا بسیار ارزان می‌ باشد و افرادی که موفق به اخذ پذیرش از دانشگاه‌ های رایگان نمی‌ شوند برای ادامه تحصیل و آینده خود کشورها با هزینه تحصیل پایین را انتخاب می‌ کنند. در میان کشورهایی که از تحصیل رایگان برخوردار می‌ باشند می‌ توان از کشور زیبای آلمان نام برد. این کشور زیبا به عنوان کشوری صنعتی در قلب قاره اروپا واقع شده است.در قاره اروپا کشورهایی که تحصیل در آنها رایگان می‌ باشد انگشت شمار می‌ باشد که یکی از این معدود کشورها، آلمان می‌ باشد که دولت آلمان با رایگان کردن تحصیل و آموزش در این کشور باعث شده است که سیل عظیمی از متقاضیان ویزای تحصیلی به این کشور هجوم بیاورند.

تحصیل افراد زیر ۱۸ سال در خارج:

بسیاری از والدین تمایل دارند تا فرزند خود را برای تحصیل به خارج از کشور بفرستند تا از این طریق بتوانید آینده ای روشن را برای او به ارمغان بیاورند.در همین جا ذکر این نکته خالی از لطف نیست که دانش آموزان و افراد زیر ۱۸ سال برای تحصیل در مدارس بین المللی نیازی به ارائه مدرک زبان با نمره خاصی نخواهند داشت. تنها نکته مهمی که در زمینه تحصیل زیر ۱۸ سال در خارج از کشور وجود دارد، برای این که دانش آموزان بتوانند به تحصیل در کشور های مختلف بپردازند لازم است تا شرایط مختلفی را رعایت کنند. از جمله این شرایط می توان به قوانین تحصیلی هر کشور و قوانین مهاجرتی آن کشور ها یا کشور مقصد مراجعه نمود.

در کشور های مختلفی امکان تحصیل دانش آموزان وجود دارد که هر کدام بنا به نکته ای که گفتیم دارای شرایط خاصی هستند. اما در کل بهترین گزینه های پیش رو برای دانش آموزان و والدین آن ها می تواند تحصیل در کانادا یا به عبارتی تحصیل در مدارس کانادا، تحصیل در انگلیس، تحصیل در آمریکا یا همان تحصیل در مدارس آمریکا و … باشد. البته در این راه لازم است تا والدین از تمامی شرایط موجود اطلاعات کافی داشته باشند. در واقع آن ها باید کالج ها و مدارس معتبری را انتخاب کنند که از لحاظ امنیتی هیچگونه مشکلی را برای دانش آموزان به وجود نیاورد.

مشاوره و وکیل در خصوص ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی:

مراحل و مدارک درخواست ویزای تحصیلی بسته به دستورالعمل سفارت کشور مورد نظر متفاوت است، ولی به طور معمول مراحل زیر باید توسط دانشجو طی شود؛

  • تعیین وقت سفارت و تکمیل فرم درخواست: که معمولا به صورت آنلاین یا از طریق مراجعه حضوری انجام می‌ شود.
  • تحویل مدارک و مصاحبه: لیست مدارک با توجه به کشور مقصد متغیر است، ولی مدارکی مانند گذرنامه دارای اعتبار، شناسنامه، کارت ملی، گواهی پذیرش تحصیلی، مدارک تحصیلی (گواهی پایان دوره دبیرستان، پیش‌ دانشگاهی، کارشناسی یا کارشناسی ارشد)، عکس، اسناد تمکن مالی و… از جمله موارد مشترک در لیست مدارک درخواستی سفارت‌ خانه‌ ها برای صدور ویزای تحصیلی قرار دارند. البته نسخه اصلی مدارک باید به همراه ترجمه به سفارت ارائه شوند. معمولا اغلب کشورها با متقاضیان ویزای تحصیلی مصاحبه نیز انجام می‌ دهند.

در هر صورت بهتر است از افراد خبره در این زمینه کمک بگیرید تا با ریجکت شدن روبرو نشوید.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات در این خصوص می توانید با وکیل آپ تماس بگیرید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][dt_contact_form fields=”name,email,telephone,city,message” required=”name,email,country” button_title=”ارسال پیام”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3046″ img_size=”400*400″][/vc_column][/vc_row]